Velkommen til Finnmark

Siste nytt

Her er finalistene!

Da er Finnmark Fylkesmønstring over for denne gang. Dommerne har hatt en svært vanskelig oppgave foran seg - Nemlig å kåre finalistene. Deltakerne har gitt alt og finalistene er endelig kåret! 24. juni braker det løs i Trondheim, og Finnmark er godt representert med sine finalister.

Les mer

Dommerpanelet

De mystiske dommerne har sittet bakerst i lokalet hele helgen, og vurdert frem og tilbake hvem som skal gå videre til Landsmønstringen. Noen er glade for arbeidet dommerne har gjort, mens andre er skuffet. De har i allefall hatt en vanskelig jobb.
Les mer

Taiga Crew imponerte med både scenedans og film

Streetdance gruppen Taiga Crew imponerte publikum med sin kombinasjon av scenedans og film. Gruppen består av fire danseglade jenter, Anne-Laila Sara(12), Lone Norås(16), Meis Zaki(16) og Stina Norås(11), som holder til i Porsanger.
Les mer

Filmduden viser hva han kan

Seksten år gamle Ingar Jonas kjent som "Filmduden" fra Alta går på medialinja i Lakselv. Han er skaperen bak den dramatiske filmen "Meldinga". Filmen er Ingar sin tolkning av en skoleoppgave han fikk utdelt av Alta kulturskole.
Les mer

Joike-talentet fra Tana

UKM-veteranen Hannah Sire Kristoffersen Noste på femten år stod nok engang på scenen. Femten-åringen leverte et sceneshow med både joiking og tromming. Hun har deltatt på fylkesmønstring fire ganger, og i år som i fjor viste Tana-jenta godt frem sitt bemerkelsesverdige talent.
Les mer

Volume Moment skaper stemning i Karasjok

De fire guttene fra Vadsø sto på scenen fredagskveld i Karasjok. Som gruppa "Volume Moment" og gjennom sangen "Tomorrow" tok de publikum med storm og det var en munter og morsom gjeng som møtte oss bak scenen.
Les mer

Ailicat på hjemmebane

I en fullstappet idrettshall sto 13 år gamle Aili Kathrine Teigmo fra Karasjok på scenen. Med en fantastisk stemme kvalifiserte hun seg fra lokalmønstringen i Karasjok til fylkesmønstringen med sangen "Everytime you lie".
Les mer

INFO TIL ALLE DELTAKERNE PÅ UKM-FYLKESMØNSTRING 2011

Hei, og hjertelig velkommen til fylkesmønstringa og til Karasjok. Her er litt info som gjelder dere som er deltagere:  
Les mer

UKM Finnmark på Facebook!

Hei alle UKM'ere! Nå har UKM Finnmark egen nettside på facebook! Her vil det komme informasjon og oppdateringer fra lokale mønstringer, fylkesmønstringen og UKM festivalen.
Les mer

Kontaktpersoner
Even Andre Bjørsmo
Fylkeskontakt
78468047
E-post
Karoline Andreassen
Fylkeskontakt
78962100
E-post
Redaksjonen
  Fylkesmønstringen
  Hvor
  Idretsshallen Karasjok
  Starter
  11.03.2011 Kl. 12:00
  Slutter
  13.03.2011 Kl. 14:00
  Påmeldte

  Hittil i år


  Innslag: 364
  Personer: 803

  I fjor


  Innslag: 381
  Personer: 958
  Sidene bruker Smarte Sider | Utvikling: Smart-Media AS | Design: UREDD
  UKM.no er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse 3.0 Norge lisens.