Velkommen til Troms

Disse skal representere Troms og Svalbard på Landsmønstringen 2011

Fylkesmønstringen ble avsluttet med et fantastisk show og utdeling av heder og ære til følgende ungdommer.

Les mer

Ungdommens Kulturfestival Arctic

Programmet er nå klart for gjennomføring av UKM 2011. I år blir det et stort og utvidet program som også inneholder et norsk-russisk samarbeid. I og med at programmet er utvidet har vi også valgt å profilere programmet som " Ungdommens Kulturfestival Arctic". Deltakerne og alle lederne i UKM vil i løpet av helgen få en mail med detaljert informasjon om gjennomføringen av mønstringen. Dersom du velger program i venstre meny vil du se hvordan programoppsettet er satt opp. Mer detaljer...  
Les mer

Kurs for UKM ungdomsledere i Troms

UKM i Troms har som mål å skape et sterkere ungdomsengasjement på ledersiden i kommunemønstringene. Som en konsekvens av dette har UKM i Troms utviklet et eget kurs for ungdomsledere. Helgen 21.-23. januar var 28 ungdommer samlet på Finnsnes for å få et faglig påfyll som gjør ungdommene i stand til å ta et større lederansvar i lokalmønstringene. På denne måten vil de voksne kommunekontaktene få en sterkere ungdomsmedvirkning også i ledelsen av mønstringen.
Les mer

UKM Troms er klar for din påmelding

UKM i Troms er klar for din påmelding for 2011.  Vi arbeider med å oppdatere opplysningene til alle kommunene, men systemet kan allerede nå ta i mot din påmelding. Velg følgende framgangsmåte: Velg din kommune, gå inn på "start påmelding" OBS: Du trenger en mobiltelefon i nærheten for å melde deg på. Du bør også ha mobilnummer til alle du skal melde på klart.
Les mer

Nyheter fra lokalmønstringene

Ina-Kristin til Trondheim

Ina-Kristin Aasvang gikk videre til Landsmønstringen.  Hun skal representere Troms og Svalbard i Trondheim 24.-28. juni med sitt revy og sang innslag "Hallelujah". Hun spiller gitar, synger og viser revykunst på sitt beste. Hun fremførte sitt nummer under åpningsforestillingen av UKM Fylkesmønstring på Finnsnes fredag kveld til stor applaus i salen.  Vi gratulerer og ønsker henne lykke til i Trondheim.
Les mer

FINNSNES - HERE WE COME

Ventetiden er endelig over!
Les mer

UKM 2011...en suksess

UKM Salangen 2011 ble en kjempe suksess.  Totalt 92 deltakere bidro til at ca 220 frammøtte publikummerne fikk se en stor bredde av ungdomsmiljøet i kommunen. Årets mønstring viser at vi har en stor bredde innen for kulturformidlingen i Salangen. Spesielt gledelig var de mange egenproduserte sceniske innslagene.
Les mer

SISTE INNSPURT!

Siste finpuss på årets lokalmønstring
Les mer

Film fra årets UKM?

Filmer: Viveka Rudi Vågene er en av kamerafolkene under UKM 2011. (Foto: Hallgeir Naimak) Nå er det mulig å bestille film fra årets UKM.
Les mer

8 på mønstringa

Fylte lokaler: Kunstkaféen og lokalene var fylt med folk under kunståpningen og pausene, derfor benyttet vi sjansen til å lage en sak til UKM-siden.
Les mer

Kontaktpersoner
Odd-Halvdan Jakobsen

97193855
E-post
Lise Millerjord
Ungdommens Referansegruppe
92812830
E-post
Fylkesmønstringen
Hvor
Kulturhuset Finnsnes
Starter
08.04.2011 Kl. 19:00
Slutter
10.04.2011 Kl. 16:00
Lokalmønstringer
Balsfjord
Bardu
Berg (Troms)
Bjarkøy
Dyrøy
ETS
Gratangen
Harstad
Ibestad
Karlsøy
Kvæfjord
Kvænangen
Kåfjord
Lavangen
Lenvik
Lyngen
Målselv
Nordreisa
Salangen
Skjervøy
Skånland
Storfjord
Svalbard lokalmønstring
Sørreisa
Torsken
Tranøy
Tromsø
Påmeldte

Hittil i år


Innslag: 837
Personer: 1696

I fjor


Innslag: 857
Personer: 2090
Sidene bruker Smarte Sider | Utvikling: Smart-Media AS | Design: UREDD
UKM.no er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse 3.0 Norge lisens.